Provtider

onsdag, 25 mars, 2015 av Camilla Thulin

Nu är vi snart i mål med filmen. Dessa dagar ägnar jag mig åt provningar på våra aktriser och aktörer. Hann dock göra ett shoppingrace från Skanstull och fram Götgatan i morse. Basartiklat, som mysbyxor, T-shirts, tofflor, skor, jeans och chinos, saluförs utmed Södemalms Kungsgata. Det gäller att tunnelseendet är på topp, inriktat på fokus, allt annat är B. Förmiddagens fynd gjorde att jag kunde stryka på listan. Under dagen har våra ljuva unga aktörer och aktris, Stasse, Anton och Frids varit på prov, allt gick som smort – tackolov! Något annat har jag inte tid med. Å andra sidan har jag ägnat timmar av tankar till detta, för att få ett snabbt resultat då vi provar. Det är alltså ingen slump att det jag plockat funkar på en gång. Det är en kombination av yrkeskunskap sedan 35 år, kombinerat med en smak, som fru Bergström vill ha. Kul är det iallafall, om än stökigt för ateljén, men pengarna måste in och räkningar betalas. Det är ju tur att jag har ett kul jobb, trots arbetstid 24/7.

image

image

Kommentera