Orientering med sällskap

måndag, 23 mars, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Nämen vad är det här? Somnade som vanligt framför filmen jag och maken såg igår kväll. Och det var synd, för den var väldigt bra. Så länge jag hängde med i alla fall. En svart/vit goding med Lino Ventura och Jean-Paul Belmondo. Sedan slog nästa ovana till: vaknade FÖR tidigt på morgonen. Tvingade mig kvar i sängläge. Och där låg jag och var väldigt konstruktiv, tycker jag. Bestämde mig bland annat för att avsätta ett par timmar idag åt något som den andra granntanten kallar för ”omvärldesbevakning”. Det innebär i mitt fall idag ett besök på varuhuset Le Bon Marché. Skall spana på skor, kappor och lite … pappersvaror. Igår började jag nämligen klippa fram en utställningsscenografi i papp, men jag behöver mer material. Tar med mig Kim som hittar till varuhuset med förbundna ögon. Men först skall jag mejla en kollektion texter till vår fantastiska koordinator Lena på jobbet. De korrfel hon ej finner, de finns inte.

bm_cpa1

Kommentera