Sminktips från Dior

söndag, 22 mars, 2015 av Camilla Thulin

På rekommendation av flotta Stödan, min makeupguru har jag nu provat två nya produkter från Dior, den lättflytande foundationen Nude Air/Diorskin och ögonbrynsgelén Brow Style Gel/Diorskin. Det nya makeupunderlaget är som ett serum med pipett. Man tar någon droppen på handen och sedan duttar på där det behövs. En snygg, lättflytande, matt och täckande foundation. Stödan jublar, hon smörjer in alla aktriser, som medverkar TV-serien Bron, där Stödan jobbar som maskör för tillfället. Givetvis är den dyr, men dryg, en superinvestering om man är ute efter ett proffsigt resultat. Den lilla ögonbrynsgelen är inte fy skam heller. Jag som är begåvad med de största och mest vilda brynen, föredrar att tukta dem med spray, men nu ska de hållas på plats med denna gel. Jag skulle inte rekommendera dessa produkter om jag inte tyckte att de var bra.

image

Kommentera