Söndagsbestyr

måndag, 16 mars, 2015 av Camilla Thulin

Som vanligt är min söndag helt okuperad av husliga göromål och jobb. Dagen börjar med en tur i tvättstugan, sedan en långpromenad i solen med Musse, efter det ett besök hos nära och kära på bästa SÖS. På promenaden hem inhandlas middagsmat. Sedan hem en sväng för att dyka ner i ett musikalmanus innan date med Musses nya väninna Thelma. Det fusas och rasas i hundgården i en timme. Under tiden maten står i ugnen och puttrar hinner vi med några glas Prosecco på favvo krogen Il Tempo. Under middagen tittar vi på ett program om Japanska Snöapor – vilka ljuvliga individer, helt sanslösa. Värt att titta på SvtPlay. Middag, hundpromenad, några inbetalningar och slutligen flygbiljetter till Malmö på tisdag, för ett intressant möte och uppdrag.
image
image
image
image
image

Kommentera