Mina nya kläder

måndag, 16 mars, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Igår eftermiddag slank jag in på en klädaffär runt hörnet. De riktar egentligen in sig på en helt annan generation än min. Men sådant behöver man inte bry sig om. Där köpte jag en herrans massa kläder. Har inte tid att springa runt i butik så ofta, så när jag slår till…ja, då slår jag till. Jag köpte två (olika) pennkjolar och tre olika överdelar. Allt i…ja, just det…svart. Blev väldigt bra allting. Överdelarna går att ha till det som redan finns i garderoben, och till de två olika kjolarna. Passade också på att slänga (!) en uttjänt svart pennkjol från Marni. Det fanns ingen räddning för den. Det lustiga med gårdagens inköp är att storleksetiketterna i plaggen är galet olika. De fem plaggen har följande storlekar: x-small, small, medium (2 plagg) och large. Att enbart handla efter vad man har, eller tror att man har, för storlek – är alltså inte att rekommendera.

Kommentera