Tiden Rusar och Rasar

fredag, 13 mars, 2015 av Camilla Thulin

Tiden går extremt snabbt, jag hinner knappt med det jag måste göra, därför böir bloggandet lidande, eftersom min WordPress krånglar. Förut var det bara att skriva, ladda ner en hord bilder och skicka iväg. Nu måste jag sitta och kontrollera att text blir nerladdad först och sedan bild för bild. Ibland funkar ej bilderna trots rätt storlek, irritationen tar dessvärre över, vilket är väldigt tråkigt. Veckan har varit full med leveranser, film, kunder, egna plåtningar, träff med den andra granntanten, besökt nära och kära på SÖS varje dag och så sista leveransen till Mello.
image
Plåtar med Aftonbladet.
image
Kärt återseende, Karina och Musse.
image
Dominika på besök i klänningen.Diane -Kamou.
image
Fullrulle i ateljén, vår skräddare, unge hr Reza stryker på fint.
image
Rakel Wärmländer och Johan diskuterar hennes gravidmage, som egentligen är en liten hundkudde i mink, en kudde som tillhört en världskänd svenska.med chihuahua.
image
Frk Karlsson piffar in i det sista med Mellons paradklänning.
image
Fynd från soprummet, en massa vaser och glas, förbrukningsvaror hemma hos oss och på ateljén.
image

Dagens plåtning för Dagens Industri/Weekend, iförd vår klänning Donna/Tropical.
image
Från sevärda dokumentären om Army of Lovers världshit Crusified, kolla SVT-Play. Har favvoklänningen Annie Blom, tur att jag har två stycken
.
image
Frk Karlsson lämnar ateljén med en jätteklänning, som ska till Mellon och hemska Friends Arena, riv den eftrr helgen. Ett ytterst ogästvänligt gubbplace, som vittnar om tesen ”Vem har srörst”, rätta mig om jag har fel. Den funkar ekonomiskt i Istanbul med sina närmare 20 miljoner invånare….hehe..
image
På besök hos nära och kära på Good Old Södersjukhuset – en fantastisk institution med makalös personal. Hejja SÖS – ni är BÄST!!!
image
Besök av flotta Stödan, numer på heltid i Malmö, som maskör på TV -serien Bron. Hon passade på att köiva i några klänningar, här Karina/Kamou. Den blir fin nästa vecka då alla filmningar sker i studio. Vanligtvis är hon dressad i camou/armé plagg då hon filmar utomhus, hon ser ut som en hemlig armépolis, nu blir hon.mer en inomhus camoupolisvakt.

Kommentera