Helg

lördag, 7 mars, 2015 av Camilla Thulin

Så var det helg igen, tiden går extremt fort. Igår hade vi 80 års fest för kollegorna Thomas 50 och Reza 30, en tillställning i vänlighetens tecken. Middagen var ett halvt knytkalas, jag gjorde maränger, skagenröra och kyckling. Ett kul avslut på en fullsmäckad vecka. Kollektionen rullar på, möte med ny skjortfabrik, besök ute på Helenas film, möte på Göta Lejon för att starta upp Det Påstrukna Förklädet, shopping till filmen, papper och räkningar. Dagen kommer att ägnas åt filmen. Köper in en heldel via nätet, plagg som inte finns här i stan, som bodies från M&S, väskor från Antik Batik och galna skor från Le Silla. Man kan nog säga att jag tokshoppar. Privat ligger jag inte åt det håller, köper gärna få dyra saker, som är klassiska och håller länge. Till filmen vill jag helst ha högsta kvalitet, för det ser bra ut i rutan. Kameran gillar fina material. Den i särklass bästa nätsidan är www.yoox.com. Bra varor i alla prisklasser och perfekta leveranser.
image
Reza och Sofia
image
Thomas
image
image
image
image

Kommentera