Fashion på Auktionsverket

torsdag, 5 mars, 2015 av Camilla Thulin

Jag är extremt trött på min Word Press, eftersom det numer tar 2h att göra ett blogginlägg. Text ska skrivas först, sedan kontrollera att texten fått fäste i bloggen, sedan får man ladda ner bild efter bild, kontrollera att den är nerladdad. Förut kunde man göra allt i ett nafs, nu är det dessvärre en hel procedur, som suger på ett negativt sätt. Jag gör ett nytt försök, så får vi se hur det går. Saker och ting är inte enklare p.g.a. att min förkylning småputtrar igen, vilket innebär c:a 2h sömn per natt. Dessvärre är det bara att låta den forrgå. En matte i parken sade att denna förkylning vi alla drar på går under namnet 100 dagarshostan. Känns piggt för mig, har 75 dagar kvar. Som egenföretagare är det bara att harva på. Har tyvärr inte tid att ta tre dagar off, får gå på 70% kapacitet istället. Gårdagen var fylld av räkningar, problem med Visma och provningar. Idag har jag ägnat mig åt att skälla på Visma, kommunicerat och shoppat till Julfilmen, möte på Göta Lejon, kostym koll på Götgatan och Rue St Paul, papper, besök på Auktionsverkets Fashion i 10 minuter och premiären på Folkoperans Hoffmans Äventyr. På Fashion var det fullrulle i Fredrik Robertsons regi, många fina plagg och accessoarer. Gå dit och kolla om du har tid. Hälsade på Auktionsverkets nya ägare, Lauritz Auktioners Mette och Bengt Sundström två friska fläktar, som förändrar. Hade velat stanna längre, men finkulturen kallade.

image
image

Jag som skyltdocka i Pucci topp, hedrande.
image
image

Paret Sundström
image

Dominika i Annie/Tropic.
image

Sofia i Diane, blå spets.

Kommentera