Fashion Auktioner

måndag, 2 mars, 2015 av Camilla Thulin

Nu är det dags för de stora auktionshusens stora vårfashion auktioner. På torsdag öppnar Auktionsverket på Nybrogatan sin allmänna visning och på fredag öppnar Bukowskis för allmänheten. Här kan man frossa i de mest eleganta och dyrbara skor, väskor, smycken, juveler, accessoarer och kläder av yppersta kvalitet. En mängd lyxiga varor säljs till hyfsade priser. Det gårvatt beskåda och bjuda på härligeheten på husens hemsidor, www.bukowskismarket.com och auktionsverket.se. Själv ska jag gå dit och ta mig en titt och ha Helena Bergströms Julfilm i tankarna. Alla ska vara snygga, förmodligen hittar jag både det ena och det andra, men frågan är om jag får köpa dem med mitt ynka bud. Två fina utställningar, som är värda att besöka om man gillar begagnat, secondhand och lite vintage – om man har tur. Vintage är gammal fin årgång och det tycker jag inte att en massproducerad begagnad DvF klänning är, däremot är det en snygg secondhand klänning, alltså inte vintage. Tyvärr har jag problem med WordPress, saker laddas upp trots att programmet säger något annat. Det går inte att radera och bilder kan ej laddas ner.
image
image

Kommentera