Följ med oss till Bodrum

onsdag, 18 februari, 2015 av Camilla Thulin

Nu är äntligen vår resa till Bodrum, Turkiet klar. Den här gången hade vi tänkt att koncentrera oss på mat, ett av våra stora intressen förutom våra sysselsättningar, som kan vara lite allt möjligt, som ni vet. Vi ska göra en riktigt härlig turkisk cookingclass med vår väninna Asli Mutlu. En dag tar hon oss till en fin turkisk vingård i environgen och har en heldag cookingclass med oss. Jag har gått den flera gånger och är alltid lika nöjd.  Lektionerna och guidningen sker på engelska, självklart tolkar vi på svenska, om det behövs – alla måste vara med. Givetvis ska vi peta in stil och mode mellan kastruller och tuggor. Programmer går av stapeln 14-16/5, beställ vårt program via info@granntanter.se. Och du, ingen behöver vara rädd för att åka själv, alla granntanter är så sociala, intelligenta, självgående och är ständigt nyfikna på nya kontakter och nätverk. Så, varmt välkommen, platserna är begränsade, så först till kvarn….

image

image

Kommentera