Dagen ur Musses Perspektiv

tisdag, 17 februari, 2015 av Camilla Thulin

Är superförkyld, fortfarande. Ställde in ett morgonmöte med härliga Helena Bergström i sista minuten, ska kostymera hennes nya filmprojekt. Kände att hon skulle slippa ha min hosta över sig och bli sjuk. Vi får ses i slutet av veckan istället. Var dock tvungen att ta en tur till Dominika, som är utsatt av diverse fotografer och journalister, som väntar på att hon ska titta ut och tala om sin nya relation. Sedan var det en provning med Sanna och Dennis inför Mellon på lördag. Sedan raka vägen hem, för att inhandla kvällstidningar hos Martina – måste ju läsa om dagens stor nyhet. Hade många samtal från kvällstidningarna både igår och idag. Mitt svar var och är konstant, jag är ingen skvallerbytta, då det gäller mina nära och kära. Är sjuk, så det blir inga långa promenader, därför hämtade jag fina labbetiken Edit hos Håkan som har Barber and Books. En perfekt lösning, Musse och Edit rusade av sig i 25 minuter och jag stod still och sov i min hellånga päls. Så Musses dag har inte varit inte värdelös, trots att jag är mer eller mindre indisponibel. Imorgon hänger vi vidare med Ester och jag begraver mig hemma bland manus och fakturor.
image
Musikalstjärnan Annika Edstam tittar in för att sjunga lite med Johan.

image

image

Flotta Martina, som har den stora tidningsbutiken i hörnan Högberg/Götgatan. Där finns alltid en godisbit bakom kassan.
image

image

Kommentera