Hejdå PV!

fredag, 13 februari, 2015 av Camilla Thulin

Efter en ovanligt lyckad PV mässa är vi åter hemma på Slöddermalm. Sista dagen träffade vi några mycket intressanta tillverkare från Rumänien. Rumänerna har en lång textil tradition. Det är många exklusiva märken som syr där, typ Armani, Max Mara, Montcler och Mugler. Plaggen som presenterades var krångliga och extremt välsydda. Rumänien är ett låglöneland, vilket innebär att vi har råd att tillverka där. Fabriker
na är toppmoderna och personalen välutbildad. Vi tycker ju om att resa österut, så ett besök i Bukarest ligger inom åskådlig tid. Resan hem gick fint, förutom att Air France fuckade upp det med förbeställd rullstol, som påstods att den skulle komma. När den nu inte kom fick vi springa till gaten, vilket är urdåligt för en gipsad person med kryckor. P.g.a. de regelmässiga strejkerna var även planet försenat en timme, men det spelar mig ingen större roll, det viktiga är att man kommer hem någorlunda helskinnad. Dagen spenderar jag till sängs, asförkyld med feber, vilket var tillståndet i Paris, men det är bara att förtränga och springa vidare. Jag gör som den andra granntanten Karina brukar göra ibland, arbetar i pyjamas under täcket. Har dessutom sällskap av ni vet vem…..

image

image

image

image

image

image
image

Kommentera