Heldag på Premiėre Vision

tisdag, 10 februari, 2015 av Camilla Thulin

Då var det dags igen, att djupdyka ner i vår – 16 tygdjungel. På PV kan man vingla runt i 6 hallar och botanisera bland fabrikanter, tillbehör, skinn, trådar, trenbyråer, mönsterkonstnärer, tyger av alla de slag och en mängnd trevliga agenter och tillverkare. Idag har vi varit på avtalade möten, träffat våra ordinarie leverantörer av tyger, vissa med skandinaviska agenter och andra utan. Som vanligt koncentrerar vi oss på mönster och färg, eftersom utbudet i vårt land av denna vara är minimalt. Våra kunder gillar lite färg och form, vilket är otroligt trevigt, eftersom vi vurmar för det. Dagen har varit topp, dagen avslutades med en middag runt hörnet och tidig hemgång. Imorgon är det upp med tuppen som gäller – som vanligt, trots att Paris lockar med trevligt nattsudd. Men vi är här i tjänsten och när vi är här privat, behöver vi aldrig gå hem…hehehehe.

image

image

image

image

image

Kommentera