Väl i Paris

söndag, 8 februari, 2015 av Camilla Thulin

Med kryckor och en Brompton cykel är man välekiperad med en semi invalid. Börjar få en insikt hur det är att vara invalidiserad på heltid – ett evighetspyssel, som tar över allt, eftersom man inte kan röra sig fritt. På Charles de Gaulle fick Johan excellent service med rullstol ända till RER-tåget in till Luxenbourg. Med hjälp av vår ihopfällbara cykel kan Johan röra sig fritt. Han bytte gips i fredags och foten ställdes vertiklat mot marken, tidigare var den riktad som en ballerinafot. Vi bor på den andra granntantens rekommendation, på rue Saint Sulpice och totalmyser. Kvällens middag är återigen på ett av Karina och makens fina tips, L’Atlas på rue de Buci. Här fick Johan sin favorit rätt, olika ostron.

image

image

image

image

image

Kommentera