Ny Vecka i Ateljén

tisdag, 3 februari, 2015 av Camilla Thulin

Som entrepenör i hantverk/kulturbizz handlar det mest om pappersarbete och verifikationer. Att vara småföretagare i Svedala är trögt, alla kronor och ören man får in går snabbt ut. När jag skulle önska att höja kollegornas löner går det inte, för allt annat är för dyrt….Synd att man inte är man och direktör för ett mega företag. Då är det möjligt att flyga lyxigt med företagets privatjet med dottern till fotbollsmatcher på andra sidan jordklotet (har nog stavat fel ;D, känner mig osäker på ett ord jag sällan använder i tal eller skrift) – surt att Svenne Pashorna är så okultiverade….Hos oss har det varit Mello för hela slanten. Slutprov för de fina damerna Molly och Sanna. Missade Expressens Kulturfest, tyvärr, blev för sen hem. Ingen mat hemma, middag på Il Tempo med maken och Musse.

image

image

image

image

image

image

Kommentera