Jobbet Rullar På

tisdag, 3 februari, 2015 av Camilla Thulin

Som entrepenör vilar det inga ledsamheter. Dagen inleddes med 4h pappersarbete, kontroll av fakturor, betalningar, fyllnadsinbetalningar, kontroll av utländska betalningar och kvitton, bokföringstanten ska ju ha sitt för att komma vidare i sin soppa. Mellon börjar närma sig och några plagg är klara för helgens evenemang. Tyger ska rannsakas, väljas in eller ut till kollektionen inför vår -16. Tisdgasmöte, för att få info vad vi alla gör, så att vi kommer vidare. Musikalmanus ramlar in för vidare bearbetning av mig, det såkallade kryss schemat, verkets logistik måste analyseras, för att få rätt mängnd kläder med rätt stuk. Alla är viktiga i kedjan. Dagen avslutas med att min matkasse med rödtunga, vin, kaffe och grönsaker, som står utanför dörren i rabatten, på vår slutna gård är stulen, fick springa tillbaka och köpa om samma kit. Hoppas tjuven fick en lika god måltid som vi, ungsbakad rödtunga med riven pepparrot, skirat smör, mandelpotatis och finhacakd dill och persilja.

image

image

image

image

image

Kommentera