Jobb non-stop

tisdag, 3 februari, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Nu råder riktigt bråda dagar. Som vanligt. Upp vid 06 varje morgon. Efter en kort hundpromenad (Kim är ICKE intresserad av att gå ut alls tidigt på morgonen, vill helst ligga och dra sig läääänge) och en kaffe bär det av med tunnelbanan till Kulturhuset Stadsteatern. Skulle gärna  promenera, av flera anledningar, det är ju både nyttigt och trevligt. Men, min arbetsväska är alldeles för tung, så det blir till att trängas med hostande och nysande andra morgontidiga. Och trängas är verkligen ordet, för jösses så trångt det är i kollektivtrafiken numera.

På agendan står just nu transporter av verk och plagg till utställningen Asylum, samt logistik, juridik, avtal, färgval, ungdomsverksamhet, Nationalmuseum, skyltdocksfötter och påpekande av korrfel samt en hel del annat. När jag komne rhem mot aftonen är jag rätt slut, men glad över att jag har en make som under mina bråda dagar står för markservicen. Igår möttes jag av dukat bord och en väldoftande currykyckling. Idag har han lovat pytt-i-panna, på lammet som blev över från middagen med ”barnen” och deras respektive (inget förfars som bekant).

IMG_0750.JPG

Kommentera