Kronärtskocka & kryckor

torsdag, 29 januari, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Igår bjöd jag den andra granntanten och hennes Johan Rabaeus på middag. Samt Mustafa. Lagade pasta med tomater och gigantiska räkor. Massor av vitlök och inte för mycket salt. Salta får man göra efter eget tycke. Som tilltugg bjöd jag på bruschettas toppade med kräm på kronärtskocka. Enkelt att göra. Köper kronärtskockshjärtan på burk, häller av spadet, mixar med lite vitlök salt och peppar. Klart. Efter middagen fick Johan ta taxi hem, fast att vi typ ser varandras fönster om man lutar sig långt ut. Den där arbetsplatsolyckan på Dramaten har verkligen ställt till det. Även för granntanten, som utöver sin vanliga arbetsbörda nu också måste agera hemtjänst. Man kan ju tycka att arbetsplatsen kanske skulle ställa upp med en assistent eller någonting…

IMG_0680.JPG

IMG_0698.JPG

IMG_0689.JPG

IMG_0700.JPG

 

Kommentera