Ateljén bokmanus å middag

onsdag, 28 januari, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Vaknar för tidigt. Går ut med motsträvig Kim. Skriver klart manus till bok för Sköna Hem. Duschar och tvättar håret. Skriver och skickar ett tiotal mejl, svarar på ett femtontal. Mejlar manus till Asylums utställningsfolder. Halkar till Medis och handlar till hemmamiddag med den andra granntanten och hennes Johan. Går ut med Kim. Betalar räkningar. Svarar på ett tiotal mejl. Ljusrören i hallen går. Beckmörkt. Hinner inte ta pendeltåget till Årsta som tänkt, utan får ta taxi. tar med Kim. Hälsar på i ateljén hos Maria Miesenberger för att kika på hennes skulpturer som skall vara med i Asylum. Tar pendeltåget hem. Köper blommor på Medis. Promenerar hem. Skurar gästtoaletten. Skickar mejl. Sätter på en tvättmaskin. Sköljer tomater och gör en kronärtskockspuré att breda på tartiner som tilltugg.

IMG_0669.JPG

IMG_0670.JPG

IMG_0674.JPG

Kommentera