Nyheter

tisdag, 27 januari, 2015 av Camilla Thulin

Idag har det ramlat i  2000 flotta toppar från vår fina Polska fabrik. Merparten gick ut till våra kunder direkt, resten blir lager och direktförsäljning. Det känns kul med lite vår och pigga färger och mönster. Själv sitter jag och klipper i våra hängare från tygmässan, som rullar in. Det känns härligt med pigga färger, isynnerhet då det svenska modeundret är ganska svart. Lite besök har vi haft. Alla våra tygslattar och småmetrar har vi givit till Syfröknarna på Södermalms Skolan, så att de slipper spara på material till de kreativa eleverna frå  9 – 15 år. Eftersom jag hatar att kasta bra saker, så.är Södermalms Skolans syavdelning vår nya kollega, sköna granntanter heltenkelt! Två ståtliga blondiner över 1,80 stötte ihop, flotta Kulturtanten och Granntanten Åsa Beckman (rösta på henne och systern i årets kultur Mappie i M-Magasin!) och den unga, snygga och ljuva sångfågeln Sanna.
Det är inte alla dagar man har två riktiga Valkyrior på besök samtidigt. Det är fullfart i ateljén, som vanligt – tackolov!

image

image

image

image

Södermalms Skolans snygga Syfröknar, flotta Granntanter helt enkelt.

image

Kommentera