Veckan Startar

måndag, 26 januari, 2015 av Camilla Thulin

Som vanligt full fart i ateljén. Innan promenixen till jobbet är det numer lite Hemtjänstbestyr, som ska göras. Om 7 veckor är de förhoppningsvis slut!
Dagens innehåll är blommigt som vanligt, väldigt blamdat. Tyglagfet har städats, massor av tyger ska gå till en skola i kroken, om de hör av sig, andra tyger säljer vi till Tygverket på Rue Saint Paul, resten sparas till kunder, toiler och show. Vi har ju två shower till hösten då det ska sprakas.
Idag har Dr Nordström varit på besök, för nya kostymer till resor och föredrag. Sanna Nielsen tittade in på kvällskvisten för ännu en provning. Vi gör ju flera klänningar till Sanna i Mellon tillsammans med Dennis, hennes ljuva stylist. Dagarna är långa och roliga.

image

Doktor Nordström i sin combat mössa.

image

image

image

image

image

image

.

Kommentera