Före och Efter

lördag, 24 januari, 2015 av Camilla Thulin

Här är mitt bästa tips för trasiga klackar. För min del handlade det om en liten gosig kamrat, som råkade tugga lite på mina skor, som låg under bordet. Musse har aldrig tuggat på skor, som valp, plögsligt fick han väl ett tokspel. Hade ingen lust att kasta mina pumps, som jag gillar. Lösningen är ju givetvis skomakaren Carina, som finns i Gamla Stan, Skomakeriet Framåt på Gåsgränd. Damerna där, kan förvandla ”skit till pannkaka” som Johans gamla teaterlärare Inger Waern sa en gång i tiden. Tänkte att jag skulle återställa skon, men fick en ingivelse på skomakeriet, att klackarna kunde bli röda, precis som på 1600-talet. Den andra tantens kapitel om de röda klackarna i ”Banbrytande Mode” är inspirationen. De röda klackarna i historien har burits av kungar, kungar, som trampat i blod under strid. Jag är extremt nöjd med resultatet.
image

image

image

image

image

Kommentera