Textverkstad

måndag, 19 januari, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Idag råder det textverkstad. Presentationerna av de medverkande modeskaparna och konstnärerna i ASYLUM skall gås över en gång till (inte den sista). Detsamma gäller alla översättningar. Verktitlar skall nagelfaras. Samtidigt påbörjar jag en ”file” inför Paris modevecka i mars vilken jag bevakar åt en uppdragsgivare. Bevakningen resulterar i en trendrapport om vad som ”komma skall”, och då inte bara på modefronten, utan allt från nya tendenser inom mat och inspirationskällor i form av utställningar och föreställningar skall med – sådant som helt enkelt kommer forma eller/och påverka morgondagen. Men innan mars är det herrarnas modevecka, och den börjar typ nu! Skall absolut gå på några visningar, inte minst koreanen Juun, J:s som är med i ASYLUM. Skall också gå och kika på dansken Henrik Vibskov, honom kommer ni att möta i stort utställningsformat på Kulturhuset Stadsteatern våren 2015. Nyfikna på ASYLUM? Länk på vår sajt finns i kalendariet.

 

IMG_0531.JPG

IMG_0533.JPG

IMG_0534.JPG

Kommentera