Lördagsmiddag

söndag, 18 januari, 2015 av Camilla Thulin

Ikväll får vi middagsgäster, kära väninnan Dominika och sonen Harry, 3 år. Lördagar ägnar jag ju vanligtvis åt matshopping och tvätt, precis så blev denna dag. Först en sväng till bolaget för att inhandla några vita boxar, fairtrade och ekologiskt, för att minska eventuell bakfylla, för alla som kommer hit och dricker oss ut huset….hehehe sedan Lidl för hela slanten. Dagens meny blev lasagne på hjortbolognesen från igår och Hirams underbara tårta – den heter så – något omgjord av mig, istället för kaffe och vanlij blev det c:a en dl Amarulla Cream. Smörkrämen blev gudomlig. Ta er en titt i Hiram/Märit Huldts kokböcker. Det bästa är att man slipper bilder och vågar köra på själv. Fynda hennes kokböcker på www.bokbörsen.se.

image

image

image

image

image

image

Kommentera