Fullrulle

fredag, 16 januari, 2015 av Camilla Thulin

Här varvas Hemtjänsteri, Mellomöten, Queen och räkningar om vartannat. Tiden är knapp, skulle vilja ha 10h till på dygnet. Johans nyblivna tillstånd tar oss extra tid. Tyvärr har vi inte råd att anställa en husfru, men som gammal hemtjänstare (mellan 15 – 17 år jobbade jag alla helger och lov), så jag har rutin. Nu är det Mellotider och Sannas underbara stylist Dennis är här och beställer alla möjliga flotta entréer, vilket är jätte kul och bra. Emellan ska alla räkningar betalas och inbetalningar bockas av. Idag fick vi dessutom besök av förtjusande Peter Johansson, som snart har premiär på sin stora Arenashow med Queen låtar. Han var här i lite kostymsnack.
Tyvärr är det för lite tid att sy läder till honom, så han och kollegan får sticka till London och handla lite annat, som vinkanske får piffa upp. Här har vi tackolov och göra. Idag kom en långfilmsförfrågan in och på måndag börjar vi måtta huvudkaraktärerna till Chinateaterns stora höstmusikal. Måste tyvärr ge återbud till flotta Ellegalan, tiden räcker inte till, som sagt. Trist, för det är roligt och alltid lika flott på Grand Hotel under Micael Bindefelds ledning. Men man kan inte dansa på alla baler.

image

image

image

image

Kommentera