Hotell Kung Carls Bakficka

tisdag, 13 januari, 2015 av Camilla Thulin

Tantsalongen avslutades på den trevliga och snygga familjeägda krogen Kung Carls Bakficka. Medan jag swischade till SÖS hann granntanterna hiva i sig lite god cava och surra vidare. Hade turen att komma precis till sittningen uppe på hyllan. Även Musse var välkommen. Vi serverades en mycket smakfull middag med små klassiska canapéer med gubbröra, löjrom, skagen och gravad lax, väldigt gott, isynnerhet gubbröran. Huvudrätten bestod av en god fräsch tomatbaserad fiskgryta med rouille och ett vitlöksbröd, måltiden avslutades med en liten chokladtårtbit och extra god glass. Till detta serverades en chardonnay från Laroche. Bakfickan är väldigt hemtrevlig och mysig, om man som jag gillar gammalt och antikviteter. Kan varmt rekommendera denna lilla pärla mitt i city, trevligt och vänligt.

image

image

image

image

image

Kommentera