Inför Hälseneoperationen

lördag, 10 januari, 2015 av Camilla Thulin

På måndag ska Johan till SÖS och operera sin hälsena hos ortopedkirurg Lapidus. Han opereras under tiden vi har secondhandpromenad på Östermalm med härlig middag på Kung Carls Bakficka Tre Rum & Kök. Har Johan otur måste jag bege mig till SÖS och hämta honom efter operationen, han kanske är supergroggy. Men det är gjort kvickt, stan är liten och jag kommer tillbaka snabbt. Mitt i denna underliga tillvaro, såg jag en karl på stan som tog sig fram på kryckor med ett tekniskt underben, som ett stöd, medan det gipsade underbenet var böjt bakåt, det såg så smidigt ut. Nu har vi letat upp delen och Johan ska få den på tisdag av ortopeden Per-Henrik Ågren, som tar in dem från staterna. Under tiden, innan middagen, piggar vi på oss med den goda ingefärsölen Ginger Joe, en av Johans nya favoriter och lite god Cava, den klassiska Cordon Negro från Freixenet, som vunnit massor av priser. En alldeles utmärkt dryck istället för skumpa. Jag kan t.o.m. tycka att den är godare än Champagnen, ibland. 

image

Kommentera