Helg i Stockholm

lördag, 10 januari, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Igår avslutade jag arbetsdagen med att se Othello på Klarascenen. Bjöd med mamma. En väldigt bra uppsättning. Och föredömligt kort. 90 intensiva minuter. Passade mig bra igår då jag bara hade 4 timmars sömn i kroppen. Att arbeta på Kulturhuset Stadsteatern innebär att man kan boka personalbiljetter alldeles gratis till husets föreställningar, och jag försöker se så mycket jag kan. Man får inte fastna i sitt eget yrkesfack, det är viktigt att ge sig själv impulser och intryck från alla möjliga håll. Innan jag gick och lade mig pratade jag med maken i telefon, som blev kvar i Paris. Så otroligt bottenlöst eländigt allting. Så många döda.

Idag ägnar jag mig åt papper, papper och mera papper. Vad hände med det papperslösa samhället? Fakturor, kvitton och avtal skall sorteras hit och dit. Det skall signeras, kopieras och stoppas än här och där. Far också fram lite lätt med en dammtrasa. Varifrån kommer allt damm?

 

IMG_0381.JPG

Kommentera