Dags att tänka på Refrängen

söndag, 4 januari, 2015 av Camilla Thulin

Snart är det dags att resa mot nordliga breddgrader. Det känns surt att lämna alla katter, våra kära vänner. Men de är väl omhändertagna i backen. Det är mer av egosjäl, eftersom de är så härliga. Lill Misses öga är väsentligt bättre. Nu är hon ute och rasar och rusar med syskonen, som har tillgång till värme och mat i en egen fräsch svit, dit Misse kommer att flytta nu när hon känner sig bättre. Våra katter vill bara vara inne och sova.
Vädret är semigrått och känns typiskt söndag. Jag tvättar och fixar, så att allt är i sin ordning till nästa tripp hit. Har haft några otroligt lugna och sköna veckor, inte gjort många knop p.g.a. Johans hälsena. Men det är bara att gilla läget, som det heter nuförtiden. Har därför hunnit knattra och researcha på datorn, vilket också är bra, är förberdd inför en ny säsong bland klänningar och musicaler, böcker och granntantet. Känner alltid ett vemod då vi ska åka härifrån, vi åker från ett hem till ett annat, vilket ju är lyxigt. Slutet av veckan är redan fullbokad med möten inför Mello, Stadsteatern, Göta Lejon och kunder, allt är planerat och klart, härifrån. Vad gjorde man innan nätet, kanske tog det något lugnare och läste mer, helt enkelt inte jobbade ihjäl sig.

image

image

image

Kommentera