Enkel balansövning

fredag, 2 januari, 2015 av Karina Ericsson Wärn

Det är så mycket man ska göra hela tiden för att må bra. Äta ditt och datt. Inte äta ditt och datt. Röra på sig, men hinna röra på sig utan att bli sönderstressad. Och så skall man slappna av däremellan. I alla fall ibland. Det tar helt enkelt en jäkla massa tid att leva vettigt. Inte undra på att det är svårt. Jag försöker dock komma ihåg denna lilla enkla balansövning, som faktiskt inte kräver extra tid eller ombyte eller promenad till annan lokal: jag står på ett ben i taget när jag borstar tänderna på kvällen. Det är en väldigt effektiv balansövning, och enkel att göra eftersom den går att ägna sig åt när man ändå gör ett ”måste”. Prova får du se! Det är lätt att bli balansberoende. Nu skall jag gå iväg, på båda benen, till arbetet på Kulturhuset Stadsteatern. Strax efter lunch tar sedan jag och Kim en flight till Paris och några franska arbetsdagar.

57520552

Kommentera