Nyårspromenad

onsdag, 31 december, 2014 av Camilla Thulin

Emellan några skurar tog vi oss en promenad, för att inviga Johans nya avtagbara gips – den stora svarta höga pjäxan. Den visade sig vara ett utmärkt redskap, för att få en bättre mer stabil gång, utan att belaste den sönderslitna hälsenan. Dagens promenix utfördes i marinaområdet. En uppsjö av de mest exklusiva butiker med Indirim/rea, 40 – 70%. Var inne i Roberto Cavalli butiken, frågade på en elegant fracklänning i helsiden, med underbara indiska handbroderade blommor och blad i guld. På 50% rea kostade den endast 8500€. Tyvärr ville inte Johan ge den till som Nyårsgåva…..Annars kunde man fynda det ena och det andra, Anya Hindmarsh väskor, original på 50%, Armani 50%, ett paradis för den shoppinglystna kamraten. Jag är ju ingen shopperska på det viset, tycker givetvis om dessa vackra välgjorda accessoarer och plagg, men min ekonomi är inte gjord för det, jag får nöja mig med att köpa dem begagnade. Kvällen kommer att spenderas i hemmet med katter och en god middag.

image

image

image

image
image

image

image

Kommentera