3/4 Hälsena är av!

tisdag, 30 december, 2014 av Camilla Thulin

Ortopedens dom efter gårdagens magnetröntgen av Johans fot var att 3/4 del av hälsenan var av! Inte en sådan pigg diagnos. Hemma i Svedala var domen inflammation i vaden, muskelverk och annat. Nu finns det iallafall en cd med bilder på Johans hälsena, vilket känns mycket proffsigt och hightech. Sjukvården här i Bodrum är högklassig, med turkiska läkare, som talar engelska. Det sköna är att man möter alla samhällsklasser där, så det är inte en inrättning för rika turister. Domen är att Johan måste ha den stora pjäxan på sig, han kan inte börja promenera förrän i April och springa först i juni. Besvärligt för en typ, som springer 5 – 6 km om dagen.
Vår vistelse här har därför varit mycket stillsam, men Johan har försökt att cykla, promenera och det har inte varit någon hit precis. Ortopeden gav sträng ordination – TOTAL VILA AV FOTEN – rullstol kanske är prylen……

image

image

image

image

Kommentera