En hel dag med Mönster

fredag, 26 december, 2014 av Camilla Thulin

Idag har jag suttit framför datorn och tittat på mönster hela dagen. Ute har det blåst sydliga vindar och regnat lite av och till och temperaturenbhar varit runt 17 grader. Håller på att förbereda provkollektionen för vår -16. Funderar över vilket slags mönster vi ska ha på våra jaquardstickade plagg. Tittar runt på nätet och i böcker. Ska ta fram några varianter jag gillar, men det slutgiltiga beslutet kommer först efter tygmässan i Paris i mitten av februari. Mönster är väldigt härligt. Nu har vi nästan kommit till ett stadie, då vi ka trycka helt egna mönster, vilket känns lockande. Jag kommer att kunna klippa och klistra ihop mönster, som passar vårt tänk. Typ, som jag gjorde med roséboxen från René Barbier. Vi har flera leverantörer, som tillhanda håller den tjänsten. Mina mönster kommer att bli en blandning av antika blommor, iznik, baroque och folklore från hela världen. Vem vet, den som lever får se.
image

image

image

Kommentera