Sissela Kyle och Nuxe

torsdag, 18 december, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Igår gick jag och lunchade på Medelhavsmuseet (kan rekommenderas) med min kollega Linda Zachrison, chef för Parkteatern. Det blev en slags lycka-till-och-hej-då måltid då Linda efter årsskiftet installerar sig i Washington som vårt Kulturråd. Mycket spännande. Och jag får en ny kollega på andra sidan väggen i korridoren på Kulturhuset Stadsteatern: Sissela Kyle. Roligt! Linda och jag konstaterade att vi båda fått torra läppar, hur vi kom in på det ämnet minns jag inte riktigt, men vi är båda ofta klädda i målad mun, och kände oss väl lite nakna inför varandra när läppstiftet inte satt på plats som det brukar. I vilket fall som helst så kunde vi också konstatera att vi ALDRIG förr haft problem med fnasiga läppar. Eftersom vi sitter i samma arbetskorridor drog vi slutsatsen: det är luften på jobbet som är boven. och så kan det mycket väl vara. Det är säkert för torrt inomhus. Skall nog ta en sväng till Claes Ohlsson idag och se om de har någon bra manick som kan leda till bättring, typ en bordsluftfuktare. I vilket fall så har steg 1 inletts vad gäller mjukare läppar, sprang till NK och köpte det som två trogna granntantsläsare rekommenderade: NUXE lip balm. Och, faktum är att läpparna nästan är återställda! Kan rekommenderas. Kostade 119:-. Dyrt, men drygt. Och det hjälper.

nuxe-lip-balm-15-ml-0

Kommentera