Går hemifrån naken

tisdag, 16 december, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Alltså, plötsligt har jag ett JÄTTESTORT problem. Mina läppar har blivit så fnasiga att jag inte kan applicera min dagliga dos av knallrött läppstift (jag vet, det finns andra mycket större problem … men det här skaver det också). Nagelbanden har jag aldrig problem med, kan vara en naturlag, eller så beror det på att jag då och då smörjer in nagelbanden med en liten mjukgörande produkt från Dior som jag ser till att ha liggandes på soffliggarhåll. Då blir det liksom av. Nu måste jag genast leta reda på något som kan reparera läpparna, försvarets hudstift har jag skänkt till Kims tassar. Får väl gräva lite i lådorna, brukar alltid ha någon 8-hour tub någonstans. Tills läpparna återfått sin forna mjukhet så får jag gå ut naken: det vill säga med omålad mun. Och det känns konstigt.

 

IMG_0103.JPG

Kommentera