Hjälp mot torr hud

måndag, 15 december, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Kan ju inte precis säga att jag far upp som ett kanonskott ur sängen så här års. Och när man med huvudet på kudden hör hur ett tungt vinterregn sköljer över Götgatsbacken, ja då pockar inte ens Kim på att jag skall gå upp och göra honom sällskap ut. Så här års är det viktigare än någonsin, att morgonbestyren löper lätt. Och nu blir det lite reklam för en produkt jag gillar: en räddare i nöden mot den torra vinterhuden är duschkrämen Decubal. Den ger ett milt och skönt lödder, samt återfuktar och skyddar huden. När du kliver ut ur duschen behöver du alltså inte dessutom addera någon kroppskräm. Det är bara att torka sig och hoppa (nåja) i kläderna. Och hela dagen lång känns huden mjuk och smidig, inte stickig, stramande och eventuellt kliande.

 

IMG_0098.JPG

Kommentera