Branschtidningen Habit

onsdag, 10 december, 2014 av Camilla Thulin

Dagarna är proppade, bloggandet blir uselt, men det blir bättre till helgen. Är full med bra idéer jag vill dela med mig av. Igår hade jag ett otroligt trevligt och intressant rundabord samtal igår med chefredaktören för branschtidningen Habit, Katarina Angelin och tre andra designers Elin, som har Stylin, Christopher, som har Our Legacy och Nicko med ett exklusivt herrskinnmärke. Samtalet handlade om höst – 15, hur vi tänkte kring det, produktion, hållbarhet, marknadsföring och försäljning. Ett väldigt intressant möte, eftersom vi som deltog har helt olika verksamheter. Katarina Angelin är en riktig eldsjäl inom branschen, skicklig, trevlig och allmänt skön, vi har varit bekanta i många år. Jag kan tänka mig att artikeln kommer i numret, som kommer ut i samband med Fashion Week.

image

Elin och Christoffer.

image

Nicko, Katarina och Musse.

image

Kommentera