Rösta på Årets Kulturmappie

måndag, 8 december, 2014 av Camilla Thulin

Nu är det dags för M-Magasins, Årets Mappie – 2014. Gå in på www.m-magasin.se. Ni måste rösta på våra granntanter, systrarna Åsa och Eva Beckman, som är nominerade till Årets Kultur Mappie. Snygga Åsa var på besök idag, hon syr sin Nobelklänning hos oss. Åsa är 50 år och jobbar som litteraturkritiker och krönikör på DN, sedan många år. På sin byline bär hon vår klänning Annie blom. Eva, 53 år är programchef på SVT. Dessa sköna kultursystrar är både sjukt smarta, trevliga, snygga och roliga – riktiga förebilder. Gå in på www.m-magasin.se och tryck till! Röstade på flotta Ewa Fröling som årets Stil Mappie, vilket jag själv blev nominerad till för några år sedan, men den titeln knep Gudrun Sjödén, vilken hon var väl värd, en kvinna med ytterst eget uttryck och stil!

image

Åsa i vår gamla kappa Askungen, en kappa jag dedicerat till Diors New Look 1947, smal midja, vid kjol och ballerina lång. Två liknande kappor kommer till höst -15.

Kommentera