Ute på kul i pyjamas

söndag, 7 december, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Att jag aldrig lär mig. När jag igår kväll var ute med Kim på promenad, så mötte jag dotterns svärmor Karin Mamma ute med familjens söta lagotto Aslan. Karin föreslog ett glas vin. Jag var icke nödbedd. Vi styrde kosan (i tanken) mot Bistro Süd, när jag kom på att jag under fårskinnspälsen var iklädd….pyjamas. Det blev vin och ost hemma hos Aslan istället. Mycket trevligt. När vi sedan kom hem var Kim så full av energi från äventyret att ”vara på besök hos Aslan” att han ville leka….till slut stupade vi dock både i säng Och vaknade imorse vid 8-tiden till SOL! Ut i pyjamasen igen, för att betrakta detta fenomen som inte synts till på länge. Nu skall jag dock kliva ut ur pyjamasen och in i badrummet för en äkta lögarstund. Dagen skall sedan ägnas åt arbete och åter arbete. En massa bilder skall bearbetas och laddas ner hos ett labb för att sedan skrivas ut i lite olika format och på olika typer av papper. Det är Elsa Schiaparellis bilder som skall vara med i utställningen ASYLUM. Eftersom jobb-non-stop är granntanternas motto kommer söndagen avrundas med en arbetsmiddag hemma hos Camilla, vi har en massa saker att dryfta och fixa med.

 

IMG_9987.JPG

IMG_9986.JPG

IMG_9984.JPG

IMG_9988.JPG

IMG_9993.JPG

Kommentera