Sopsortering

lördag, 6 december, 2014 av Camilla Thulin

Idag har det sopsorterats, trots att jag inte tror på det i slutfasen. Skit i det, även jag måste försöka sälla mig till massorna. Har sorterat in veckans fests olika glasflaskor och kartonger i rätt behållare. De små vita Voga flaskorna hamnade i ofärgat glas, Voga och rödvinet Inception vek jag ihop fint och staplade tillsammans med frisersalongens alla produkt kartonger. Passade samtidigt på att flytta om lite sopor i rätt behållare, blev soppolis, vilket jag är ständigt och jämnt. Skulle kunna arbeta med det heltid i vår fina stad som börjar bli en sopstation fylld av jätte stora råttor och överfyllda soptunnor och nerskräpade offentliga utrymmen.
image

Denna bild vill inte vända sig hur man än gör, men vi lever ju i en uppochnervänd värld, så varför inte….

image
image

image
image

Kommentera