Rockiga Tanter

lördag, 6 december, 2014 av Camilla Thulin

Jag är så fascinerad av tanter i medelåldern, som klär ut sig till min gamla vän, hårdrocksgitarristen Kee Marcello, som spelade i Easy Action och på senare tid var världsstjärna i  Europe. Det är så lustigt att man tuffar till sig i röda eller svarta bikersjackor och plasttights. Man skulle ju kunna skylla på att de såg ut så här som unga, men det gjorde de absolut inte!  Det handlar nog mer om att känna sig tuff, modern, ungdomlig och cool. I min värld blir det raka motsatsen, det ser helt ocoolt, dock mer komiskt och det tror jag inte avsikten är. I senaste brittiska Vogue ägnar man en helsida åt den nya bikerjacka trenden. Där avråder man bestämt jeans, tighta byxor och korta kjolar i kombination med denna typ av jacka. Årets kombination ska vara till långa kjolar och klänningar, vilket vi tanter i Sverige inte nappar på eftersom vi har fått för oss att det är snyggt och ungdomligt med kort kjol och visa våra knän. Fick en fnissattack då jag såg den fantastiska kvinnan Eva Hamilton, avgående SVT chef, sittandes i morgonsoffan just i en klassisk Kee Marcello look. Jag fattar iingenting….Denna eminenta, snygga, superbegåvade kvinna kanske har en hemlig vurm för Kee, vilket jag verkligen kan förstå, för han är underbar.
En fantastisk musiker och hjärtlig person. Så varför inte, Kee är ju faktiskt en bra förebild om jag tänker efter, så Rocktanter, fortsätt rocka loss, alltidroar det nägon, isynnehet mig…fnissss…..

image

image

Kommentera