Tolvtimmars festivitet

fredag, 5 december, 2014 av Camilla Thulin

Mitt dygn blev långt, kl 07.00 kom jag i säng. För mig är det omöjligt att lämna lägenheten ostädad och odiskad efter en fest. När jag fått ut alla och tagit en tur med Musse, blev det storstädning en timme. Uppvaktningen blev mycket lyckad, med små snittar, smörgåsar, grönsaker och frukter. Kvällens viner var Voga, sparkling i små praktiska flaskor, Petite Faiblesse, sauvignon blanc och min box René Barbier rosé, ett utmärkt vintervin. Det är kul att ha en mingel bjudning, det viktigaste är atr vara extremt välplanerad och att göra allt i rätt ordning. Jag brukar alltid hyra bestick, glas, porslin och ett bord, som tål många glas och vinflaskor. Jag undviker musik, det är bara störande, sorlet från gästerna är roligare. I min smak blev det en mycket trevlig afton med den numera 50 åriga herr Di Marco. Han fick en mycket trevlig present av väninnan Dominika, mer om den i nästa inlägg.
image

image

image
image

image

image

image

Kommentera