Det lackar mot jul

onsdag, 3 december, 2014 av Camilla Thulin

Snart ska alla på Rue Saint Paul få en välförtjänt julferie. Innan dess ska mycket avslutas, samtidigt som annat ska påbörjas. Vi har två Nobelklänningar, två brudklänningar en stor vit spetsdröm och en elegant Grace Kelly variant i ljust salviagrön. Udda lyxprover till vår nya lite dyrare linje Black Label ska sys. Lyxtyger från Italien har en viss faiblesse att komma alldeles för sent, trots en massa påminnande mail och samtal på Italienska. Den intressanta frågan är, vill de göra affärer eller inte. Vi kan braka på om vi hittar en leverantör med vackra mönster och fina mönster. En första order kan vara 5000 meter. Dessvärre säger alla i branschen att italienarna är oefterhärmliga i strulighet. Synd eftersom de har så fina varor! Men vi får våra tyger efter en massa tjat och vi vet ju alla hur sjukt jobbigt det är att tjata, men måste man så måste man!

image
image

image

Kommentera