Chicago & Lara Lima

torsdag, 27 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Igår hade vi på Kulturhuset Stadsteaterns avdelning Konst/Design en så kallad visionsdag. Vi satt och arbetade på Bonniers Konsthall, vilket var mycket trevligt. Som avslutning fick vi en pedagogisk och mycket sympatisk visning av utställningen med Lara Lima. Gå och se! Mycket bra och intressant. Till och med rätt befriande. Efter arbetsdagens slut gick jag tillbaka till jobbet (!) för att möta upp mamma. Hade fixat personalbiljetter till musikalen Chicago på stora scen. Vilken föreställning! Återigen: gå och se om du kan! Allt var tipp topp (hoppsan, nu börjar jag låna uttryck av den andra granntanten, men så blir det ju när man babblar med varandra år ut och år in), från framträdande, bensparkar, röster, stepp, musik, scenografi och kostym. Nu väntar en ny dag på ”huset” där det är lätt att tappa bort sig bland alla korridorer.

 

IMG_9824.JPG

IMG_9826.JPG

IMG_9825.JPG

Kommentera