Äntligen i Kaunas

måndag, 17 november, 2014 av Camilla Thulin

Det tog sin tid att komma hit. Väl i Kaunas, 4h sen till fabriken, fick tågturen läggas på is och ersättas av en bra taxi. Med tåget hade vi väl varit framma vid 19 tiden…. Väl framme i Gamla Stan, hotell Daugridas hade solen gått ner och läget var natt. Vi tog dock en liten promenad på huvudgatan, som är bilfri i 5 km. Något vi i Stkhlm borde lära av. Köpte de mest underbara handstickade vantar i en hemslöjdsbutik. Vi åt en utsökt middag på Medžiotojų Užeiga mittemot rådhuset, en vit krokan. Restaurangens specialitet är vilt, vilket passar mig. Dagen blev lång, nästan 20h. Så blir det ibland och vi lever!

image

Vilnius flygplats

image

Rådhuset.
image
image

image
image

image
image

image
www.medziotojai.lt – värd ett besök.

Kommentera