Helspäckad Dag

lördag, 15 november, 2014 av Camilla Thulin

Gärdagen gick i ett, det fanns inte en minut över för annat än det som redan var inplanerat. Efter möte med en flott kund, som beställt helpaljetterad frackklänning bar det av till stan, för att hämta nyckel till Oscars Teatern. Sedan en rask promenad till Alla Visum för att hämta mitt Indiska bizzvisa, nästa stopp var NK väskavdelning, för att hämta min lagade Rimowa väska, som jag var tvungen att klippa upp i Kairo. Raskt tillbaka till ateljén, för att förbereda nästa veckas resa till Kaunas/Litauen och Bartoszyce och Warsawa. Kvällens aktiviteter bestod av Akademiledamoten, flotta Sara Danius boksläpp ”Husmoderns Död och andra texter” och ett vidare besök på Filmfestivalen på Södra Teatern tillsammans med filmstjärnan Leonore Ekstrand. Ett helspäckat dygn. Inte så bra för förkylningen, men man lever bara en gång.

image

image

image

Leonore med ung filmarbeterska.

Kommentera