Matresa till Istanbul och Bodrum

onsdag, 12 november, 2014 av Camilla Thulin

Just nu när vintern börjar närma sig håller vi på att planera en matresa till Istanbul och Bodrum. Jag har två fantastiska väninnor som har mycket välkända Cooking Classes, matvandringar och vingårdsbesök i Istanbul och Bodrum. Vi tänkte oss två heldagar i Istanbul med klassisk ottomansk matlagning och besök på några fantastiska matmarknader. En resdag till Bodrum med efterföljande cooking class i turkisk medelhavsmat med lokala ekologiska råvaror, besök på bästa matmarknaden och ett besök på en fin vingård. Hotellen vi ska bo på är 5 stjärniga med pool och fina omgivningar. Resan kommer att vara 6/7 dagar med utresa 10/5 -15 och allt ingår. Vi fixar med flygbiljetter och all form av transfer. Det enda våra resenärer behöver göra är att njuta, lära sig de bästa knepen och smakerna från det förnämliga turkiska köket. Hoppas ni blir sugna, det är i allafall vi. Innan jul kommer vi att lägga ut ett komplett program.

image

image
image

Kommentera