Storkok

söndag, 9 november, 2014 av Camilla Thulin

Har lagat veckans luncher och middagar idag. Kände att det var dags att rensa kylskåpet, så att inget förfars. Jag har inga problem att äta samma mat varje dag, såtillvida det är gott och bra. Vårt kylskåp var tills för 2h sedan fyllt av olika paprikor, gurkor, turkisk potatis, kycking från i torsdags, tomater, kikärtor, vitlök och chili. Jag lagade gaspacho, bra lunch varannan dag, linssoppa med spiskummin och en kycklinggryta med potatis, lök, chili, vitlök, kyckling buljong och tomater från kycklingresterna, kikärtor, herbes de provence och när grytan puttrat klart, lade jag i kycklingbitarna, ville ej koka dem igen. Nu står allt ute på balkongen, mitt andra kylskåp så fort temperaturen sjunker.

image

image

image

image

Kommentera