Rökig köttgryta

lördag, 8 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Vaknar för tidigt. Drar på mig lite kläder och går ut med Kim. Vi möter varken människor eller hundar. Hemma igen har maken fixat frukost. Dricker kaffe och läser SvD. Skriver en text om Salvador Dalí till ASYLUM-utställningen. Bokar sex stycken flygbiljetter för januari 2015. Bokar PETC via SAS chatt-tjänst. PETC beryder PET in CABIN. Och det är Kim. Viker tvätt. Duschar och tvättar håret. Maken stryker. Går ut med Kim. Går och handlar på Coop Medis och Söderhallarnas systembolag. Ikväll får vi gäster, min mamma och väninnan Helena. Skall laga rökig köttgryta. Recpetet är från SvD. Kommer hem till dukat lunchbord, äter rosmarinskinka och lite annat gott. Påbörjar sedan middagen. Lägger kött i marinad, karamelliserar tomater och lök, och steker bacon. Nu skall jag ägna mig åt lite reserach som har med ett nytt bokprojekt att göra. Sedan är det dags att ta itu med del två av middagen, bryna köttet, låta det koka med kamraterna. Göra äppelpaj. Gå ut med Kim förstås. Duka gör maken bäst.

 

IMG_9555.JPG

IMG_9559.JPG

IMG_9558.JPG

IMG_9561.JPG

IMG_9563.JPG

IMG_9562.JPG

Kommentera