En dag på kontoret

torsdag, 6 november, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Idag har jag tillbringat hela dagen i min kontorsbox. Hamrat på tangenterna och smekt kopiatorn (igen!). Då jag inte haft ett enda inbokat möte, vilket är extremt ovanligt, så hann jag till och med gå en runda i Kulturhuset Stadsteatern för att titta till bland annat Barock Design 2. Väl hemma väntar middag med maken och dottern Lydia samt hennes sambo Rudolf som imorgon åker iväg på en USA-turné. Vi skall smaka på ett rödvin som Rudolf köpte på en vingård vi besökte allihop förra sommaren med anledning av att kamraten Daniel Birnbaum fyllde 50. Jag har öppnat vinet så att det får lufta sig, doften lovar gott…

 

 

IMG_9525.JPG

IMG_9527.JPG

IMG_9526.JPG

IMG_9524.JPG

IMG_8283.JPG

IMG_9528.JPG

IMG_9529.JPG

Kommentera